Inspelning på Studio Epidemin

Vi håller just nu på att återhämta oss från en intensiv period med rep och inspelning av en ny skiva!

Fem dagar i slutet av juni jobbade vi i vår favoritstudio, Studio Epidemin, i Göteborg. Ett gäng låtar blev inspelade och vi har fått vara med om både högt och lågt, kämpat och slitit, men också upplevt stunder av magi och fantastisk spelglädje! Vi hoppas att det kommer att märkas på slutresultatet.

Nu väntar en period av bearbetning, mixning och allt annat som hör en skivproduktion till. Släppdatum är inte bestämt än, men vi håller er uppdaterade!

Stort tack till Henrik Cederblom och Petter Eriksson på Studio Epidemin, och ett speciellt tack till våra kära gäster som kom och satte guldkant på ett spår: Maja, Petra, Sanna och Lena som sjöng med personlighet och känsla och Erik som lade grädden på moset med sitt fantastiska trombonspel.

Här lite bilder från inspelningen

(fler bilder hittar ni på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.551015188288554.1073741826.127253147331429&type=1&l=ba850d6f56)

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *