Söndagens fotografering

Söndagen bjöd på en sån där härlig väderkombination som bara kan upplevas i staden Göteborg. Det började med vacker vintrig snö som yrde, men som senare utvecklades till blötare och blötare snö som blev till regn som blev till slask på marken.

Själva höll vi oss relativt torra. För mitt i detta snö- och regnrusk ägnade vi oss (något motsägelsefullt) åt att försöka skapa liknande väder, fast inomhus.

Så efter att ha tillbringat förmiddagen irrandes runt på Frölunda Torg med ett ett väldigt specifikt uppdrag hittade vi till sist det vi letade efter och kunde därefter inställa oss i Johanna Hedborgs studio. Oj, vilka fina bilder det blev! Nu ska det sällas och väljas och ett skivomslag kan börja ta form. Och förhoppningsvis blir det även nya fina pressbilder!

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *