Ny hemsida!New homepage!

Välkomna till Tzeitels hemsida! Känns fantastiskt att ha ett alldeles eget utrymme på nätet. Här kommer vi att hålla er uppdaterade om allt vi tar för oss: spelningar, projekt, framtidsplaner, helt enkelt allt ni är intresserade av att veta.

Just nu laddar vi inför en vår med rep och planer för en ny skivinspelning! Datum för inspelning och släpp är inte spikade ännu, men håll utkik efter mer information här!

Nästa gång ni ser Tzeitel på en scen blir troligen den 11 mars. Då är vi bokade till klezmerfestivalen i Lund. Det blir vår första spelning i Lund, vilket känns väldigt roligt. För er som kommer och lyssnar har ni att se fram emot en konsert med en trio extremt spelsugna musiker, eftersom vi nu haft speluppehåll sedan november. Vi kommer helt säkert att bjuda på en del nytt material. Hoppas vi ses där!Welcome to Tzeitels’s homepage! Feels great to have our very own space on the internet. Here we’ll keep you updated on everything we’re doing: gigs, project future plans and everything else you might be interested in knowing.

Right now we’re anticipating a spring with lots of work and plans for recording a new cd! Dates for recording and release aren’t set for the moment but keep your eyes open for new info on this page!

Next time you’ll be seeing Tzeitel on stage will be on march 11th. We are then booked to play at the klezmer festival in Lund. We are excited to do our first gig i Lund. We haven’t been on stage together since november last year, so for those of you coming to listen, you can look forward to a concert with three musiscians who are very hungry for playing. We are sure to give you some new material. Hope to see you there!

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *