Lite bilder från sommarens inspelningSome photos from this summer’s recording session

Det har varit dåligt med aktivitet här på sidan nu ett tag. Men Tzeitel har fullt upp! Som ni kanske har märkt har vi haft en liten paus från turnerandet. Delvis på grund av att alla har haft mycket jobb på andra håll, men även för att Tzeitel just nu är inne i en process med arbetet på en ny skiva. Vi har jobbat ett tag med att hitta nytt material, skriva musik, arrangera och repa. Och i juli i somras gjorde vi en första inspelning i konsertsalen i Bergs gamla skola! Det känns väldigt spännande med det nya materialet och vi tror att den nya skivan kommer att bli något alldeles extra.

Några bilder från inspelningen:

Erik Dahl och Simon Vikokel vid mixerbordet
Tiger, vår egen Ketzl Pretzl, vill gärna vara med
Madrasser funkar fint som ljuddämpning
Erik lyssnar koncentrerat
Fiol
Dragspel
Kontrabas
Sara peppar
Sara i djup koncentration
Bergs gamla skola

There hasn’t been a lot of activity on this page for a while now. Still, Tzeitel is really busy! As you may have noticed, wev’e had a small break from touring. Partly because we’ve all had a lot of work with other projects, but also because we’re in the process of making a new record. We’ve been working for a while now finding new tunes, writing music, arranging and rehearsing. And in july this summer we made our first recording in the concert room of Bergs old school! We’re really excited about the new material and we think the new record is going to be something out of the ordinary.

Some photos from the recording session:

Erik Dahl and Simon Vikokel
Tiger the cat, our very own Ketzl Pretzl
Matresses – great thing to have at home when recording
Erik listening, koncentrated
Violin
Accordion
Double bass
Sara being cheerful
Sara in deep concentration
Bergs old school

Posted in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *